• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УНП визначилася з власними кандидатами на мерів Львова, Луцька, Івано-Франківська та Києва

    Опубликовано: 2005-11-02 17:32:00
    Українська народна партія підтримала висунення Олекси Гудими на посаду міського голови Львова. Окрім О.Гудими, УНП підтримуватиме Валерія Асадчева на виборах міського голови Києва, Віктора Анушкевичуса – Івано-Франківська, Євгена Мельника — Луцька. Про це Інтернет-виданню «РroUA» повідомили у прес-службі УНП з посиланням на заступника голови УНП, голову Секретаріату партії Богдана Соколовського.
     
    Рішення про початок виборчої кампанії Української народної партії у форматі блоку національно-демократичних сил України затвердить найближчий Центральний провід УНП, який заплановано на 4 листопада.
     
    «Таку рекомендацію, спираючись на спільну ініціативу політичних партій, громадських і молодіжних організацій правоцентристського спрямування, і, відповідно, до норм Статуту УНП, було схвалено на засіданні Правління Української народної партії. Щодо назви виборчого блоку, Правління обговорило, зокрема, ініціативу молодіжного крила УНП – Української народної молоді. «УНМ пропонує, щоб це був «Український народний блок Юрія Костенка», — повідомив Богдан Соколовський.
     
    За його словами, до офіційного початку виборчої кампанії Правління уповноважило керівництво партії продовжувати консультації з усіма національно-демократичними партіями щодо розширення блоку.
     
    Правління також підтримало висунення кандидатур від Української народної партії на посади міських голів: Валерія Асадчева – Києва, Олекси Гудими – Львова, Віктора Анушкевичуса – Івано-Франківська. Окрім цього, Провід Луцької МО УНП ухвалив рішення щодо кандидата на посаду Луцького міського голови. Члени Проводу одноголосно підтримали кандидатуру Євгена Мельника – відомого на Волині лікаря, члена УНП.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.