• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвину не подобаються клікуші і лозунги Ющенка

    Опубликовано: 2005-11-07 09:18:00
    Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що Україні потрібна програма розвитку, з якою має виступити президент.
     
    Як сказав Литвин в інтерв’ю севастопольській муніципальній ТРК "Народний канал", ті лозунги, які лунали на Майдані, для практичного життя є непридатними.
     
    На думку Литвина, "треба чітко визначити концепцію нашого розвитку, сказати, коли і що буде зроблено, щоб люди почували себе впевнено, особливо, щоб це відчуття впевненості було якщо не для себе, то принаймні для своїх дітей, онуків".
     
    Як вважає голова Верховної Ради, для виконання "таких планів роботи треба підібрати не клікуш, а ефективних менеджерів, людей професійних, людей, які, може, не красномовні, не вміють кричати на мітингах, але вміють організувати роботу колективів, територій, районів, міст".
     
    Зазначивши, що його, мовляв, звинувачують в об'єднанні "старих кадрів", Литвин висловив думку, що "люди, які довели своїм досвідом, своєю практикою, що вміють працювати, вони ніколи не бувають старі".
     
    "І друге - я категорично не згоден з тим, що, скажімо, три політичні сили розділили між собою країну за квотним принципом, призначили своїх представників".
     
    "Ті представники, - продовжив спікер, - в багатьох випадках перетворили органи влади на політичні штаби і займаються переважно тим, що концентрують свої зусилля на передвиборчій кампанії".
     
    "Але це дикість взагалі для політики, проте це звичне явище для української політики, для українських політиків", - сказав Литвин.
     
    Українська Правда
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.