• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні Янукович відвідає з робочим візитом Чернігівщину

    Опубликовано: 2005-11-09 10:38:00
    Робоча поїздка Віктора Януковича та депутатів-регіоналів, які його супроводжують до легендарного за своєю історією поліського краю України, розпочалася із зупинки в селі Іванівка, де столичні гості мали розмову із місцевими жителями. Селяни радо зустріли Віктора Федоровича, поділилися з ним своїми проблемами.

    О 10 годині лідер Партії регіонів відвідає Троїцько-Ільїнський монастир, де зустрінеться з учнями регентського відділення духовної семінарії. Там же він покладе квіти на могилу єпископа Антонія.

    Після зустрічі з жителями Чернігова, о 12 годині запланована зустріч Віктора Януковича з представниками провідних ділових кіл та інтелігенції області.

    О 14.15 в конференц-залі готелю «Придеснянський» відбудеться прес-конференція Голови Партії регіонів для центральних та місцевих засобів масової інформації. О 15 годині Віктор Янукович у міському Палаці культури зустрінеться з партійними активістами області.

    Ввечері за доброю традицією Віктор Янукович відповість на запитання телеглядачів та радіослухачів на обласній телерадіокомпанії та ТРК «Дар».

     
    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.