Сьогодні Янукович відвідає з робочим візитом Чернігівщину

09 ноя, 10:38

Робоча поїздка Віктора Януковича та депутатів-регіоналів, які його супроводжують до легендарного за своєю історією поліського краю України, розпочалася із зупинки в селі Іванівка, де столичні гості мали розмову із місцевими жителями. Селяни радо зустріли Віктора Федоровича, поділилися з ним своїми проблемами.

О 10 годині лідер Партії регіонів відвідає Троїцько-Ільїнський монастир, де зустрінеться з учнями регентського відділення духовної семінарії. Там же він покладе квіти на могилу єпископа Антонія.

Після зустрічі з жителями Чернігова, о 12 годині запланована зустріч Віктора Януковича з представниками провідних ділових кіл та інтелігенції області.

О 14.15 в конференц-залі готелю «Придеснянський» відбудеться прес-конференція Голови Партії регіонів для центральних та місцевих засобів масової інформації. О 15 годині Віктор Янукович у міському Палаці культури зустрінеться з партійними активістами області.

Ввечері за доброю традицією Віктор Янукович відповість на запитання телеглядачів та радіослухачів на обласній телерадіокомпанії та ТРК «Дар».

 
Прес-служба Партії регіонів

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/89385.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua