• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УРП «Собор» не виключає співпраці з «Батьківщиною», єднання з «Порою» і УНП

    Опубликовано: 2005-12-01 09:47:00
    «Підписання УРП «Собор» Анатолія Матвієнка політичної угоди з НСНУ, УНР, КУН, ПППУ і ХДС на виборах 2006 не означає, що ми пішли в глибоку опозицію до «Батьківщини», – стверджувала під час прес-конференції 29 листопада голова Івано-Франківської облорганізації УРП «Собор» Олександра Мечева. – Ми не є вороги, ми є опоненти, і хай розвивається діалог до співпраці. Ми не виключаємо також єднання з «Порою» і УНП».

    Олександра Мечева зібрала місцевих журналістів, «аби спростувати чутки про виключення з рядів партії». Вона зізналася, що у зв’язку з недавньою внутріпартійною кризою, яку, за її словами, «остаточно розв’язав 19 листопада XV надзвичайний з’їзд», у Надвірнянському, Верховинському та Косівському районах розповсюджувались листівки про її відсторонення від партійних справ.

    «Лише 16 із 110 делегатів обласної звітно-виборної конференції, що відбулася 13 листопада, були проти моєї кандидатури, – констатувала Олександра Мечева. – Івано-Франківська обласна організація УРП «Собор» підтримує позицію Центральної ради партії і її лідера, морального політика Анатолія Матвієнка».

    4 листопада у Києві відбудеться другий етап XV надзвичайного з’їзду УРП «Собор», який «визначить виборче блокування партій за національною ідеєю».

    На запитання журналістів, що стало «кісткою розбрату» між харизматичними «соборівцями» – Левком Лук’яненком і Анатолієм Матвієнком, Олександра Мечева зазначила: »Декому запропонували бути у блоці БЮТ, але без Матвієнка». Вона також підкреслила: «Така ж ситуація сьогодні у ПРП, яку кличуть до блокування, але без Пинзеника».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.