• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зарубінський: Народна Партія чекає від Мельниченка правди

    Опубликовано: 2005-12-01 09:50:00
    Народний депутат України, заступник голови Народної Партії Олег Зарубінський повідомив, що депутати його політичної сили дуже раді бачити Мельниченка в Україні і сподіваються на його свідчення.

    "Нехай він врешті-решт розкаже, хто йому дав плівки, записані зі стаціонарного обладнання. Нехай розкаже, кому він пропонував плівки, чи Морозу, чи до цього Симоненку.", - сказав Зарубінський.

    За його інфармацією, спочатку Мельниченко пропонував записи лідеру комуністів Петрові Симоненку він пропонував першим, "але той у цьому бруді не схотів брати участі". Також Зарубінський запропонував Мельниченку розповісти " на якій приватній квартирі ще до зникнення Гонгадзе всі ці плівки прослуховувались" і провести слідчий експеримент.

    "Хай врешті-решт він покаже, як він однією рукою піднімає диван, а іншою - побутовий пристрій ставить. Хай він розкаже, як йому вдавалося одному заходити в кабінет Кучми, хоча інструкцією це заборонено (мінімум 4 людини одночасно). Може він розкаже, хто йому давав команду цей побутовий пристрій з собою носити, та хто йому допомагав виїжджати з країни., в той час коли Гію Гонгадзе кинули напризволяще", - додав Олег Зарубінський.
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.