• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин: Вибори - 2006 року підтвердять право України на звання цивілізованого демократичного европейського суспільства

    Опубликовано: 2005-12-01 10:14:00
    За повідомленням інформаційного агентства Уніан, про це він сказав під час конференції "Україна - 10 років у Раді Європи: досвід і перспективи" в Києві.
     
    За словами Володимира Литвина, можливість переходу України у постмоніторинговий період багато в чому залежатиме від того, як пройдуть парламентські вибори в Україні.
    Володимир Литвин назвав пріоритетними сферами співпраці України з Радою Європи боротьбу з корупцією та організованою злочинністю, і в першу чергу - проведення "чесних і прозорих парламентських виборів у березні 2006 року".
     
    Він оприлюднив звернення Президента України Віктора Ющенка до учасників конференції, в якому висловлюється надія на плідну співпрацю "у рамках Ради Європи".
     
    Прес-служба НПУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.