• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Янукович оприлюднив першу п’ятірку виборчого списку Партії регіонів

    Опубликовано: 2005-12-01 11:43:00
    Після закінчення засідання Президії Політради Партії регіонів розпочалася прес-конференція лідера Партії Віктора Януковича.

    Він повідомив, що на засіданні відбулася конструктивна розмова про майбутні виборчі перегони і участь у них Партії регіонів. Також детально обговорювався учасниками засідання майбутній виборчий список кандидатів в народні депутати України, який буде поданий від Партії регіонів для затвердження в ЦВК.

    Лідер Партії регіонів, як і обіцяв, оприлюднив на прес-конференції п’ятірку відомих та знаних в Україні осіб, які очолять цей список на майбутніх парламентських виборах. Це – Віктор Янукович, Ніна Карпачова, Георгій Скудар, Тарас Чорновіл, В’ячеслав Богуслаєв.

    Президія Політради Партії регіонів подала свої пропозиції на затвердження делегатами VIII з’їзду Партії регіонів, який відбудеться 3 грудня у Києві. Тоді й буде відомий остаточний варіант виборчого списку кандидатів в народні депутати від Партії регіонів.

    Інформаційний сервер Партії регіонів

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.