• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Джанкойська районна організація "Нашої України" провела круглий стіл "Ні - корупції!"

    Опубликовано: 2005-12-01 11:46:00
    25 листопада в місті Джанкой з ініціативи Джанкойської районної організації "Народний Союз Наша Україна" відбулося засідання круглого столу "Ні - корупції!". У роботі круглого столу взяли участь член Ради політичної партії "Наша Україна" Євгенія Федорова, активісти Джанкойської районної організації "Наша Україна", представники громадських організацій. Присутні висловили впевненість, що вирішити проблему корупції можна лише за умови відкритого і конструктивного діалогу між владою і цивільними, а також громадськими, політичними силами району.
     
    Антикорупційна програма, про яку йшла мова на круглому столі, свідчить про здатність нової влади адекватно відповісти на виклик, кинутий корупцією всьому українському суспільству. "Виходячи з актуальності і крайньої необхідності змін у суспільстві назріла потреба в Указі Президента, практичні кроки якого будуть спрямовані на подолання проблеми корупції і попередження її виникнення, - відзначила у своєму виступі Євгенія Федорова, - Ми повинні прийняти антикорупційні програми на місцевих рівнях".
     
    За підсумками Круглого столу всіма учасниками була підписана Резолюція по реалізації Антикорупційної програми Президента України. У документі, зокрема, пропонується органам місцевого самоврядування забезпечити відкритість і прозорість діяльності, передбачити видачу документів дозвільного характеру за принципом "єдиного вікна". Подібний захід Кримською організацією "Народний Союз Наша Україна" проводиться уже в другий раз. Попередній круглий стіл "Ні - корупції!" відбувся у місті Джанкой 16 листопада, також з ініціативи Джанкойської міської організації "Нашої України".

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.