• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Медведчук відвідав Полтавщину

    Опубликовано: 2005-12-01 12:29:00
    Лідер об'єднаних соціал-демократів Віктор Медведчук перебуває з робочим візитом у Полтаві. Відповідаючи на питання журналістів щодо ролі СДПУ(О) у політичному житті країни, він, зокрема, сказав: "Рішення соціальних проблем, поліпшення життя пересічного українця було, є й буде головним завданням, яке поставила перед собою СДПУ(О), незалежно від того, чи перебуваємо ми при владі або в опозиції".

    "Нам є чим пишатися. Досить сказати, що в результаті успішної роботи члена СДПУ(О) Михайла Папієва, який був міністром праці й соціальної політики, рівень мінімальних пенсій і зарплат виріс у кілька разів. Ми знаємо, як за один рік збільшити зарплати й пенсії мінімум у два рази. І впевнені, що зможемо втілити ці плани в життя", - підкреслив Віктор Медведчук.

    Нагадаємо, що, починаючи з 25 листопада, Соціал-демократична партія України (об'єднана) проводить конференції регіональних парторганізацій. Вони випереджають ХХ з'їзд СДПУ(О), що відбудеться 12 грудня 2005 року в Києві.
     
    Прес-служба СДПУ(О)
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.