• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сенниченко: Статус держави з ринковою економікою надано в рахунок майбутніх реформ

    Опубликовано: 2005-12-01 12:40:00
    Як заявив Голова виконкому Громадянської партії «ПОРА» Дмитро Сенниченко, «ПОРА» вітає надання Євросоюзом Україні статусу держави з ринковою економікою і вважає це оцінкою реальних досягнень України після Помаранчевої революції.

    Цей статус сприятиме захистові українських експортерів на ринках Євросоюзу.

    Водночас, як наголосив Голова виконкому «ПОРИ», «даний статус є певним авансом українській владі. Реально працююча ринкова економіка в Україні тільки будується. Для прискорення такого будівництва Громадянська партія «ПОРА» підготувала і зареєструвала у Верховній Раді України Пакет економічного розвитку».

    Цей пакет складається з проектів законів 1) про єдиний соціальний податок, 2) про єдиний податок суб'єктів малого підприємництва, про податок з доходів фізичних осіб, 3) про податок на додану вартість, 4) про оподаткування прибутку підприємств, 5) про податок на майно, 6) про території пріоритетного розвитку, спеціальні економічні зони та туристсько-рекреаційні зони та території пріоритетного розвитку, 7) про спеціальні економічні зони та туристсько-рекреаційні зони і 8) про спеціальний режим інноваційної діяльності технологічних парків.

    Як заявив Дмитро Сенниченко, «прийняття законопроектів з пакету розвитку «ПОРИ» дозволить створити сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу, які є підґрунтям для зростання економіки, основою середнього класу, а також – основою політичної та економічної стабільності в державі. Ми пропонуємо удосконалення податкового законодавства, що має призвести до покращення добробуту громадян і більш справедливого оподаткування; уникнення непорозумінь при адмініструванні податків; стимулювання інвестиційних процесів і покращення інвестиційного клімату в Україні; зниження податкового тиску; більш раціонального використання коштів, що спрямовуються на утримання адміністративного апарату; підвищення платіжної дисципліни платників податків; стимулювання підвищення розмірів заробітних плат та виведення частини оплати праці з “тіні”».
     
    Прес-служба партії "Пора"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.