• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ігор Шкіря вважає відставку уряду Єханурова цілком реальною

    Опубликовано: 2005-12-01 14:25:00
    Депутат назвав дві причини, через які це може статися: «По-перше, це економіка: в уряду немає реальних речей, якими можна було б похвалитися перед українським народом. Він працює більш-менш скандально, ніж уряд Тимошенко. Проте великих змін ніхто не бачить.

    По-друге – політика: ще в січні-лютому ми говорили про те, що нова влада, незважаючи на її «чисті руки», намагатиметься використати адмінресурс на 100%. Сьогодні всі політики - і прем'єр, і Президент і віце-прем'єри, і міністри, і губернатори - заявили про своє бажання вписатися в списки тих або інших партій».

    «Якщо у Вас такі чисті руки, якщо Ви такі чесні, відмовтеся від своїх посад і, будь ласка, йдіть на рівних із усіма, виборюйте свої депутатські мандати, відстоюйте свої партійні списки», - звернувся до влади І.Шкіря.

    Парламентарій упевнений, що розмова про відпустки на виборчу кампанію не витримує ніякої критики: «Якщо у Вас є час займатися політикою, тоді у Вас немає часу займатися економікою». І.Шкіря закликав уряд визначитися «або Ви будете міністрами, або депутатами» і нагадав як «ці ж міністри і губернатори по півроку здавали свої депутатські мандати».

    Інформаційний сервер Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.