• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія "Собор" не хоче бачити Карпачову разом з Партією Регіонів

    Опубликовано: 2005-12-01 14:50:00
    Українська республіканська партія “СОБОР” (лідер партії – Левко Лук’яненко) висловлює жаль з приводу участі уповноваженої з прав людини Верховної Ради України Ніни Карпачової у парламентській кампанії 2006 року разом з Партією Регіонів України.
     
    Людина, яка покликана слідкувати за дотриманням прав людини в Україні, не має права ставати на бік однієї з політичних сил. УРП “Собор” має сумніви, що Н. Карпачова зможе об’єктивно та неупереджено виконувати свої обов’язки, перебуваючи під тиском необхідності участі у виборчій кампанії. Ставши на бік “Партії Регіонів” - політичної сили, яка представляє бізнесові структури донецького регіону – одного з найгірших в Україні за показниками дотримання прав і свобод громадян, Ніна Карпачова продемонструвала нехтування своїми обов’язками захисника інтересів простих людей. Рішення Н. Карпачової брати участь у виборах в одному блоці з Кушнарьовим та Колесниковим ставить під сумнів і об’єктивність її нещодавніх заяв про “політичні репресії” та “переслідування” цих людей з боку нової влади. УРП “Собор” закликає Н. Карпачову добровільно скласти з себе повноваження омбудсмена. В іншому випаду партія ініціюватиме дострокове припинення її повноважень Верховною Радою України.
     
    Прес-служба УРП “Собор”
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.