• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарас Чорновіл переконаний, що після виборів обов'язково буде створена парламентська більшість

    Опубликовано: 2005-12-01 15:35:00
    Після сьогоднішньої прес-конференції, де Віктор Янукович представив першу п’ятірку виборчого списку Партії регіонів, один із кандидатів до чільної п’ятірки Тарас Чорновіл відповів на питання кореспондента Інформаційного серверу Партії регіонів: чи може якась політична сила утворити в майбутньому парламенті більшість?

    – Коаліцію у Верховній раді визначатимуть виборці, віддаючи свої голоси, і зараз про це говорити не коректно, бо ми не можемо вирішувати наперед за людей. Я не берусь робити припущення, скільки ми наберемо відсотків, але прогнози соціологів дуже оптимістичні. На сьогодні соціологічна структура, яка нам зовсім не симпатизує, спрогнозувала понад 25.

    Парламентська більшість буде однозначно, бо якщо депутати не домовляться про коаліцію впродовж місяця, Президент має право розпустити парламент. А на моє переконання, після цих виборів він матиме велике бажання розпустити Раду.

    Партії регіонів буде важко об’єднатись, приміром, з Вітренко чи Тимошенко, бо в нас різні погляди на те, якою має бути Україна, – це погляди руйнівника і будівничого.

    Слід сказати, що вже зараз політики намагаються не загострювати взаємовідносини, бо ніхто не знає, з ким доведеться домовлятись про коаліцію. А стосовно мотивації хочу сказати, що до Верховної Ради потрібно йти не за призом, а за можливістю зреалізуватись задля України. Але ж не секрет, що є партії, які вибирають перспективу пошуміти, виступити технічними спаринг-партнерами і заробити на цьому гроші. Є й ті, що йдуть на об’єднання з ідеологічно спорідненими партіями, як, приміром, в наші ряди влилось об’єднання Євгена Кушнарьова «Нова демократія».

    Інформаційний сервер Партії регіонів

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.