• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сума "на розвиток демократії в Україні" виросла до 31 мільйона доларів

    Опубликовано: 2005-12-01 16:58:00
    Як повідомив народний депутат, член тимчасової спеціальної слідчої комісії Верховної Ради з pозслідування фактів фінансування "помаранчевої революції" Ігор Шурма, сьогодні Березовським були передані оригінали договорів між фірмами Березовського й Давида Жванії представнику слідчої групи .

    Відповідно до наданих документів, сума засобів, виділених "на розвиток демократії", зросла до 31 мільйона доларів. Як повідомив народний депутат, ці документи будуть також надіслані в суд Великобританії за обвинуваченням Жванії й Третякова в шахрайстві.

    Нагадаємо, що 10 листопада Борис Березовський зажадав від оточення Президента України відзвітуватися за переведені їм напередодні президентських виборів у 2004 році фінансові засоби й загрожує судовим переслідуванням в англійському суді, оскільки "переговори велися у Великобританії".
     
    Прес-служба СДПУ(О)
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.