• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Король: Вибори почнуться не з виборчих списків, а зі списку боржників банку "Україна"

    Опубликовано: 2005-12-02 09:45:00
    Член Ради партії "Народний Союз Наша Україна", голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради по з‘ясуванню причин, що призвели до кризового фінансового стану Акціонерного комерційного агропромислового банку "Україна" та перевірки законності при здійсненні його ліквідації, народний депутат Віктор Король прокоментував рішення парламенту щодо боржників банку "Україна": "Наша тимчасова слідча комісія тепер якнайшвидше опублікує матеріали по банку "Україна". Ми зробили все для того, щоб оприлюднити список найбільших боржників цього акціонерного комерційного агропромислового банку. Багатьом у сесійній залі це не сподобається, адже за це доведеться відповідати". Про це повідомляє прес-служба НСНУ.

    "Вважаю, що виборчі перегони стартують цікаво, бо робота по складанню реєстрів кандидатів на вибори почнеться не з виборчих списків, а зі списку боржників банку "Україна", - зіронізував депутат.
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.