• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 1 грудня відбулась акція партії "Братство"

    Опубликовано: 2005-12-02 10:07:00
    01.12.2005 активісти БРАТСТВА в кількості 50 чоловік захопили пішохідний міст на Майдані Незалежності. У той час, коли прем'єр-міністр Великобританії Тоні Блер проїжджав по вул. Інститутській, активісти розгорнули прапори й транспарант із гаслом: „Блер, врятуй Україну від агентів Кремля - Порошенка, Бойка, Третьякова!”, чим викликали великий ажіотаж у перехожих і учасників мітингу, а також працівників правоохоронних органів.

    Ми виступаємо проти будь-якого втручання іноземних держав у внутрішні справи України. У сьогоднішній акції ми висловили свій протест проти антиукраїнської політики Порошенка, Бойка і Третьякова як п'ятої колони Кремля та російських спецслужб в Україні.

    Співробітники міліції, кількість яких удвічі перевищувала нашу, всіляко намагалися витіснити нас із місця проведення акції. Однак, кінцевого результату слуги антинародного режиму так і не досягли.
     
    Прес-служба партії "Братство"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.