• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія вітає міжнародний старт України

    Опубликовано: 2005-12-02 10:28:00
    Рішення лідерів ЄС надати Україні статус країни з ринковою економікою є беззаперечним фактом визначних ринкових та інституційних перетворень, які відбулися в країні протягом року. Перед нашої державою відкриваються великі перспективи щодо вступу в СОТ, вступу в ЄС, зняття низки торгівельних обмежень і більший доступ до ринків Європи. Головна ж перевага цієї події – неможливість безпідставно застосовувати антидемпінгові заходи щодо українських підприємств з боку європейських держав.
     
    “Народний Союз Наша Україна” вважає, що надання Україні статусу країни з ринковою економікою є стартом структурних реформ і фундаментальним здобутком політичного курсу Президента України Віктора Ющенка та його команди: Уряду Юрія Єханурова й міністра закордонних справ Бориса Тарасюка зокрема. Ця подія лише сприятиме подальшому розвитку української економіки та інтеграції України до європейських і міжнародних структур – тих пріоритетів, які відстоює наша партія.

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.