• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява парламентської фракції партії "Народний Союз Наша Україна" з приводу початку виборчої кампанії 2006 року

    Опубликовано: 2005-12-02 11:52:00
    Фракція партії "Народний Союз Наша Україна" у Верховній Раді вважає, що 26 листопада 2005 року почалася справді історична виборча кампанія. Це перші вибори на суто пропорційних засадах, які сприятимуть політичній структуризації українського суспільства і становленню української політичної нації. Крім того, це перші повністю демократичні парламентські вибори в Україні, на яких не буде ні фальсифікацій, ні дії адмінресурсу, ні силового тиску на виборців.
     
    Президент України Віктор Ющенко закликав усі політичні сили підтримати його ініціативи з проведення чесних виборів-2006. Про це сказано в заяві Президента до Верховної Ради й органів місцевого самоврядування у зв'язку з початком виборчої кампанії з виборів до Рад усіх рівнів.
     
    Парламентська фракція "Наша Україна" підтримує ініціативу почесного голови своєї партії і закликає всі політичні сили докласти максимум зусиль для того, щоб ці вибори пройшли під знаком чесної конкурентної боротьби.
     
    Ми звертаємося до всіх партій та блоків із закликом не допустити ганебної і засудженої суспільством практики так званого "чорного піару", голослівних звинувачень і наклепів, використання незаконних методів агітації.
     
    Сподіваємось, що парламентські вибори 2006 року будуть кроком до подальшої консолідації демократичних сил для утвердження України як цивілізованої європейської держави.
     
    Голова фракції Микола Мартиненко

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.