• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ігор Жданов: З'їзд НСНУ розгляне питання створення блоку з шести партій

    Опубликовано: 2005-12-02 14:05:00
    "Підготовка до виборчої кампанії буде основною темою з'їзду "Народного Союзу Наша Україна", – сказав сьогодні журналістам Перший заступник керівника Центрального виконкому "Нашої України", член Ради партії Ігор Жданов. – Ми готуємося до неї як організаційно, так і ідеологічно. На з'їзді будуть розглянуті пропозиції до програми економічного розвитку України та до виборчої програми міжпартійного блоку, який ми плануємо створити. Також ми сподіваємося, що з'їзд затвердить основні засади антикорупційної програми партії "Ні корупції", яку ми будемо широко пропагувати на виборах".
     
    "Що ж до організаційних питань, – додав Ігор Жданов, – то розглядатиметься питання утворення виборчого блоку з шести партій. Як відомо, ми підписали політичну угоду, створивши політичний блок Ющенка "Наша Україна" у складі "Народного Союзу Наша Україна", Народного Руху України, Партії промисловців та підприємців, Конгресу Українських націоналістів, партії "Християнсько-Демократичний Союз" та Української республіканської партії "Собор". Ми вважаємо, що цей політичний блок повинен бути перетворений у виборчий блок, адже це відродження політичної традиції і політична відповідальність перед народом України. Ми йшли блоком "Наша Україна" на вибори 2002 року, ми йдемо блоком "Наша Україна" і на вибори 2006 року".
     
    "Також ми плануємо розглянути питання затвердження пропозицій до партійного списку кандидатів у народні депутати України та висування і обрання делегатів на міжпартійний з'їзд блоку, який має відбутися за нашими пропозиціями у середині грудня", – додав Перший заступник керівника Центрального виконкому "Нашої України".

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.