• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чернівецькі соціал-демократи допомагають дітям

    Опубликовано: 2005-12-02 14:55:00
    Соціал-демократи (об’єднані) ніколи не стоять осторонь проблем СНІДу та інвалідів, особливо коли це стосується дітей.

    1 грудня Чернівецький обком СДПУ(О) спільно з обласною організацією „УСДМ” висловили свою повагу дітям-вихованцям з вадами слуху Чернівецької школи-інтернату №2. Розуміючи, наскільки важливою є індивідуально-слухова робота педагогів з дітьми, школі були подаровані 4 магнітофони та 2 ігрових комплекти. А молоді соціал-демократи оголосили, що беруть інтернат під свій патронаж.

    Цього ж дня у Чернівецькому палаці дітей та юнацтва ВІЛ-сервісні організації проводили молодіжну акцію „Твоя любов, порозуміння – це те, що подолає СНІД”. Розуміючи ту загрозу, яка стоїть перед кожним з нас і яка не обирає своїх жертв за кольором шкіри, національністю чи партійною приналежністю, соціал-демократи (об’єднані) усвідомлюють, що тільки разом, об’єднавши зусилля, ми зможемо протистояти цій пошесті. Тому, на Буковині, СДПУ(О) є постійним партнером таких організацій як фонд „Життя заради життя”, Чернівецького відділення Всеукраїнської благодійної організації „Люди, які живуть з ВІЛ”, регіональної організації „Змінюючи світ”, і впродовж декількох років співпраці провели разом не один захід. Цього ж разу обком СДПУ(О) нагородив активних учасників місячника толерантного відношення до ВІЛ-інфікованих, який відбувся серед учнів шкіл.

    Цими днями, коли у всьому світі проводяться заходи, приурочені до Дня боротьби зі СНІДом та Дня інваліда, СДПУ(О) висловлює слова подяки тим людям, які витрачають свої сили на попередження і підтримку хворих на СНІД.
     
    Прес-служба СДПУ(О)
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.