• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бокий: На ЦВК тиснуть, щодо Мельниченка

    Опубликовано: 2005-12-02 15:01:00
    Член фракції Соціалістичної партії України (СПУ) Іван Бокий заявляє про те, що на Центральну виборчу комісію натискають з питання , що стосується реєстрації колишнього майора Державної охорони Миколи Мельниченко народним депутатом України за списком соціалістів.

    Крім того, сьогодні Бокий заявив з парламентської трибуни про змову серед деяких народних обранців. За його словами, ціль змови - не допустити додавання депутатських повноважень одним із членів фракції СПУ для проходження Мельниченко за списком соціалістів у парламент цього скликання у випадку, якщо ЦВК України виконає судове рішення і зареєструє Мельниченко. При цьому Бокий затверджує , що йому відомі організатори такої змови, однак імена цих людей він не назвав.

    Нагадаємо, що на парламентських виборах 2002 року Мельниченко був включений у виборчий список СПУ під N15, однак тоді ЦИК України відмовила йому в реєстрації. Соцпартія це рішення хотіла оскаржити у Верховному Суді України, але безрезультатно. Учора голова ЦВК України повідомив журналістам про те, що надійшло постанову Верховного Суду, яким скасоване попереднє судове рішення від 2002 року, що підтверджувало законність зняття Мельниченко з реєстрації кандидатом у народні обранці.
     
    ЛІГА БізнесІнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.