• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Хомутиннік: Союз молоді регіонів України - найсильніша молодіжна організація

    Опубликовано: 2005-12-02 15:55:00
    «Можу з упевненістю сказати: Союз молоді регіонів України за ці роки істотно підсилив свій склад кількісно і якісно. Ми вийшли на високий професійний рівень і можемо по праву називатися найсильнішої і найбільш активною молодіжною громадською організацією в Україні"», сказав народний депутат Хомутиннік в інтерв’ю «Молодіжній правді».

    Також Віталій Юрійович відзначає, що СМРУ має всі необхідні ресурси для проведення будь-яких акцій протесту: "За 2005 рік організація провела велику кількість масових акцій по всіх регіонах України, що одержали розуміння і підтримку широких шарів населення. Протягом року країна була охоплена масовими акціями протесту СМРУ проти дій нової влади".

    "Але я не хочу, щоб у делегатів з'їзду склалося враження, що СМРУ останнім часом займається лише політичними акціями, - зауважує переобраний голова. - Серед поточної діяльності організації досить заходів, що спрямовані на широкі маси молоді і працюють на загальний імідж організації. Ми проводимо різноманітні форуми, навчальні семінари для студентів, співробітничаємо з іншими молодіжними організаціями", наголосив депутат.
     
    Депутат

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.