• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віталій Кононов: Якщо з найбільш рейтингових партій забрати лідерів – за ці партії ніхто не голосуватиме

    Опубликовано: 2005-12-05 09:39:00
    «Якщо, наприклад, НСНУ відділити від прізвища Ющенко, з БЮТ забрати Тимошенко, від «регіонів» — Януковича, а Литвин нехай поїде до батьків в село і не очолюватиме НПУ – за усі ці партії практично ніхто не голосуватиме. Причина – це персоніфіковані партії, де люди, голосуючи за них, обирають не ідеологію, а особу. Це типовий азійський підхід, який досі у нас зберігся – до деспота». Про це 3 грудня під час прес-конференції у Львові заявив голова Партії Зелених України Віталій Кононов.
     
    На думку В. Кононова, не «персоніфікованими», а саме «ідеологічними» в Україні є Партія зелених та Соціалістична партія України». Ви заберіть від СПУ Мороза чи Кононова від «зелених» — прихильники цих ідеологій все одно голосуватимуть за ці партії», — зазначив лідер «зелених».
     
    В. Кононов розповів, що наразі Партія зелених планує іти на парламентські вибори самостійно. «Звичайно, якщо лідери найбільш потужних блоків – Ющенко, Тимошенко чи Янукович, наприклад, пропонуватимуть приєднатись, ми будемо думати. Хоча, зважаючи на те, що «зелені» підтримали помаранчеву революцію, приєднатись ми змогли б лише до «помаранчевого» блоку», — наголосив він.
     
    Щодо того, якого типу державою має бути Україна в майбутньому, голова партії зазначив, що це має бути соціал-демократична країна.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.