• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Звернення УРП “Собор” до делегатів 2-го з’їзду партії НСНУ

    Опубликовано: 2005-12-05 10:22:00
    Українська республіканська партія “СОБОР” (лідер партії – Левко Лук’яненко) звертається до учасників 2-го етапу 2-го з’їзду партії Народний Союз “Наша Україна” із закликом зважено підійти до формування коаліції, яка візьме участь у виборах у складі блоку Віктора Ющенка “Наша Україна”.
     
    Застерігаємо вас від блокування з Анатолієм Матвієнком, який представляється головою УРП “Собор”, не маючи на це жодних повноважень.
     
    Звертаємо увагу братньої нам парії Народний Союз “Наша Україна”, що А. Матвієнко залишив лави УРП “Собор” згідно власної заяви від 20-го вересня 2005 року. Виключення громадянина Матвієнка з партії підтвердив і 15-й позачерговий з’їзд УРП “Собор”, який відбувся 22 жовтня.
     
    Легітимність цього з’їзду вже підтверджена ухвалою Голосіївського районного суду міста Києва від 9 листопада 2005 року. Отже, позапартійність А. Матвієнка визнана у судовому порядку. Таким чином, включення УРП “Собор” під головуванням безпартійного А. Матвієнка до Блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” може дати привід силам, вороже налаштованим до вашої партії, вимагати визнання блоку нелегітимним та зняття його з реєстрації. Це, на нашу думку, завдасть непоправного удару по позиціях національно-демократичних сил в українському політикумі і відкриє шляхдо реваншу для представників старої влади.
     
                                                                               Прес-служба УРП “Собор”
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.