• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тимошенко у Львові закликала виборців не розпорошувати голоси

    Опубликовано: 2005-12-05 10:48:00
    Під час виступу на Народному зібранні у Львові, яке відбувалося учора, 3 грудня, поблизу пам’ятника Тарасу Шевченку на проспекті Свободи, Юлія Тимошенко закликала людей не розпорошувати голоси на парламентських виборах 2006 року.

    Тимошенко вкотре нагадала, що навесні Україна обиратиме «не депутатів, а владу», і зазначила, що реальний шанс подолати прохідний бар’єр і потрапити до Верховної Ради мають далеко не усі партії і блоки.

    «Ми маємо звернути увагу на те, що ті партії маленькі, які підуть (на вибори), у тому числі ті, що мають підтримку у Львові, якщо вони наберуть у Львівській області 3-4%, а на загальнонаціональному рівні не подолають бар’єр, тобто не потраплять до Верховної Ради, - ті голоси, які ви віддали цим маленьким партіям, потім розділяться між Януковичем, комуністами і рештою партій, які потраплять до парламенту», - пояснила Тимошенко.

    «Тому я б вас просила, - навіть при всій повазі до партій, які не мають шансів подолати 3- відсотковий бар’єр, - не розпорошуйте голоси, тому що кількісно вони опиняться частково в іншому таборі», - підкреслила вона.

    Окрім того, Юлія Тимошенко знову запевнила, що не збирається конкурувати з Президентом, і нагадала, що у випадку, якщо президентська партія «Народний Союз «Наша Україна» і Блок Юлії Тимошенко підуть на вибори окремо, це підвищить шанси на перемогу Партії регіонів Віктора Януковича.

    КуПол
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.