• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мельниченко не піде на вибори в Раду

    Опубликовано: 2005-12-05 11:57:00
    Екс-майор Микола Мельниченко не має наміру балотуватися у Верховну Раду на виборах-2006. Про це він заявив на прес-конференції в понеділок, повідомляє кореспондент .
     
    «У мене немає жодного бажання бути у Верховній Раді України і бачити обличчя Володимира Литвина, Олександра Волкова і Григорія Суркіса», - сказав Мельниченко.
     
     При цьому він додав, що не бажає також бачити обличчя ще 283 нинішніх народних депутатів. Мельниченко наголосив, що хотів би бачити ці обличчя тільки з телеекрана і тільки тоді, коли «вони дійсно піклувалися б про Україну».
     
    Мельниченко сказав, що на сьогодні частина політичної еліти на превеликий жаль пов’язана з колишнім президентом Леонідом Кучмою. «І в зв’язку з цим потрібно лікувати країну. Лікування має бути хірургічним», - сказав він.
     
    Зі своєї сторони присутній на прес-конференції народний депутат Іван Бокий (фракція СПУ) відзначив, що Соцпартія поки не обговорювала питання про можливе балотування Мельниченка в Раду. Він також повідомив, що не обговорювалося також питання про можливе балотування й Олександра Єльяшкевича. «Це їхнє конкретне рішення», - сказав він. Бокий відзначив, що фракція СПУ домагається виконання рішення Європейського суду, а також Верховного Суду України, згідно з яким Мельниченко має бути зареєстрований народним депутатом. Він зазначив, що в зв’язку з такою позицією соціалістів і виникають інсинуації щодо того, що СПУ має намір взяти у свій виборчий список Мельниченка.
     
    proUa
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.