• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мельниченко: Плани Березовського втілюються в життя

    Опубликовано: 2005-12-05 14:18:00
    Екс-майор державної служби охорони Микола Мельниченко стверджує, що російський бізнесмен Борис Березовській «скуповує компромат, щоб впливати на ситуацію в Україні».
     
    Про це Мельниченко заявив сьогодні на прес-конференції в Києві.
     
    За його словами, 28 березня цього року він звернувся до тодішнього голови СБУ Олександру Турчинова з проханням припинити незаконний вплив Березовського і його людей на ситуацію в Україні. Цей план, як стверджує Мельниченко, передбачає спробу «підставити» мати журналіста Георгія Гонгадзе (Лесю Гонгадзе) і колишнього народного депутата Олександра Єльяшкевича». «Все це задокументовано», — заявив Мельниченко.
     
    За словами Мельниченка, люди Березовського для втілення свого плану в життя «вступили в змову з Генеральною прокуратурою і деякими особами з оточення нинішнього Президента України Віктора Ющенка».
     
    Це стало можливим, переконаний Мельниченко, тому що Україна не «очистилася від тих, у кого руки в крові».
     
    Крім того, за словами Мельниченка, йому було сказано, що через кілька місяців, «як сказав Борис Абрамович (Березовський), я буду в повному лайні». На переконання Мельниченко, плани Березовського сьогодні «втілюються».
     
    УРА-Інформ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.