• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Хара: Партія регіонів - політична сила, яка зможе витягти Україну з тупика, у якому вона опинилася

    Опубликовано: 2005-12-05 14:26:00
    Член фракції Партії регіонів у ВРУ “Регіони України” Василь Хара в інтерв‘ю Інформаційному серверу Партії регіонів прокоментував результати VIII з‘їзду ПР, що відбувся в суботу у Києві.

    “Хочу сказати, що мої очікування від результатів роботи з'їзду підтвердилися на сто відсотків. Перше – організаційна частина була просто блискучою. Друге – доповідь лідера Партії Віктора Януковича була дуже лаконічною, і водночас - дуже яскравою і дуже, я б так сказав, значимою. Було чітко розставлено всі акценти, проаналізовано все, що відбувалося раніше, відбувається нині та спрогнозовано чого варто очікувати найближчим часом”, - розповів депутат.

    ”Зовсім не випадково, що практично кожна сказана з трибуни з'їзду фраза переривалася оплесками, - говорить В.Хара. - Адже люди говорили правду, говорили саме те, що в них на душі, говорили про те, у що вони свято вірять. Вірять вони, вірить зал, вірять делегати з'їзду і запрошені, а ще – мільйони і мільйони українців”.

    Парламентарій високо оцінив участь у з‘їзді ПР представників “Єдиної Росії”, зокрема, віце-спікера Держдуми РФ, заступника голови партії «Єдина Росія» Віктора Катренка, який привітав делегатів і вручив В.Януковичу символ своєї партії – фігурку ведмедя.

    ”Бурхлива реакція делегатів і запрошених говорить багато про що. У тому числі і про те, що дуже правильною є, по-перше, теза передвиборчої програми регіоналів про те, що російська мова має стати в нашій Батьківщині другою державною, а по-друге, що зв'язки з Росією – економічні, політичні, соціальні, духовні, культурні та й просто людські - повинні не лише дбайливо зберігатися, але і примножуватися і зміцнюватися”, - зазначив В.Хара.

    Він також відзначив велику заслугу Політради та Політвиконкому ПР, які “провели воістину величезну роботу”, підгодовувавши партійні виборчі списки: “Досить гідно показали себе і делегати партійного форуму, одноголосно затвердивши ці списки”.

    “Взагалі, хочу сказати, що в залі панувала особлива атмосфера. Я б її охарактеризував як атмосфера переможців. Бо немає в сьогоднішній Україні іншої політичної сили, яка зможе витягти країну з того тупика, у якому вона опинилася”, - резюмував парламентарій.
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.