• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Симоненко: Заяви Ющенка виявилися мильною булькою

    Опубликовано: 2005-12-05 16:57:00
    «Всі галасливі заяви Президента щодо розкриття вбивства Георгія Гонгадзе протягом двох місяців, що Ющенку відомі імена замовників цього злочину, як і імена тих хто ніби-то намагався його отруїти – виявилися «мильною булькою», - прокоментував заяви Миколи Мельниченка лідер українських комуністів Петро Симоненко.

    “Не може бути жодних сумнівів з приводу того, що реанімація “плівок Мельниченка” та повернення екс-майора держохорони на територію України нічого не дасть с точки зору розкриття резонансних злочинів, - заявив лідер комуністів, повідомили в прес-службі КПУ. - Це лише складова фальсифікаційних технологій влади, причому у всіх її іпостасях: формальних – Президента, його націоналістично-соціалістичного оточення та неформальних – помаранчево-біло-блакітного олігархата. Саме тому, я впевнений, головна мета фарсу з поверненням Мельниченка полягає в намаганнях відомих політичних сил фальсифікувати громадську свідомість, відволікти увагу суспільства від жахливого стану справ в економіці України, від власної неспроможності керувати державою”.

    “Дедалі стає очевидним, що за умов збереження кучмівсько-ющенковської системи влади – тобто такої системи влади, де панує кримінал і капітал – люди ніколи не дізнаються правди ні про вбивство Гонгадзе, ні про вбивство Александрова, ні про тисячі інших замовних вбивств”, – впевнений Петро Симоненко.
     
    ForUm
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.