• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Волині Горохівська райорганізація «Батьківщини» саморозпустилася та перейшла до... УНП

    Опубликовано: 2005-12-06 10:18:00
    На Волині під час позачергової конференції Горохівської районної організації ВО «Батьківщина» делегати прийняли рішення про саморозпуск та рекомендували перейти до лав Української народної партії, – повідомив 6 грудня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    У відповідному рішенні делегати конференції та члени партії засудили дії і рішення бюро обласної партійної організації про виключення з членів партії голову Рожищенської парторганізації Марюка В.М., а також зазначили, що «за підкуп, шантаж, цинізм і обман під час підготовки і проведення обласної партійної конференції виключення з членів партії ВО «Батьківщина» заслуговує все сьогоднішнє керівництво обласної партійної організації».
     
    Новий голова ВОО ВО «Батьківщина» Віктор Олійник не зміг переконати горохівчан залишитись в організації. Голова Горохівської організації Андрій Турак виступив з різкою критикою діяльності облорганізації, а також відмовився балотуватися до обласної ради по квоті «Батьківщини».
     
    Делегати звернулися зі зверненням до всіх первинних партійних осередків з пропозицією саморозпуститися і йти на вибори єдиною командою з УНП.
     
    Делегати розпустили бюро районної організації та закрили конференцію
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.