• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Антон Клименко: Наші кадрові пропозиції на з'їзді враховані

    Опубликовано: 2005-12-06 11:43:00
    Донецька обласна організація партії "Народний Союз Наша Україна" у виборчому списку представлена десятьма кандидатами : Антон Клименко (94) , Сергій Зикеев (132), Ігор Сабадаха (148),Климент Гриньов (166), Дмитро Гнап (185), Андрій Фищук (199), Євген Воскобойников (221), Андрій Ляшенко(239),Олег Толстенко (254), Олександр Василевський (300).
     
    Разом з тим, Антон Клименко реально оцінює поки невисокий рейтинг партії в донецькому регіоні , але це, за його словами, стан на сьогодні. "Головне завдання для мене - це робота над зміною ситуації. Незважаючи на певні складнощі, з кожним днем ми збільшуємо наші шанси на перемогу",- підкреслив голова обласної організації.
     
    "Я думаю, в Донецькій області ми зможемо перебороти 10% рубіж у місцеві ради й набрати 7-8% у Верховну Раду. Від "Народного Союзу Наша Україна" в органи місцевого самоврядування прийдуть молоді висококваліфіковані люди, які, можливо, мало поки відомі в місцевому політикумі, але я впевнений у їх великому й поки не розкритому потенціалі", - зазначив Клименко.
     
    У питаннях взаємин з "бютовцями" Клименко бачить рівні партнерські взаємодії й здорову конкуренцію в реалізації політичних програм.
     
    "Там , де наші позиції збігаються, ми готові консолідувати зусилля",- підкреслив Клименко.
    На з'їзді багатьох цікавило питання, чи дав Порошенко згоду очолити Донецьку облдержадміністрацію. За словами Антона Клименко,
    Петро Олексійович поки не визначився, очолить він область або піде в парламент.

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.