• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ХІІІ конференція Донецької обласної організації СДПУ(О)

    Опубликовано: 2005-12-06 12:45:00
    4 грудня в прес-центрі готелю "Шахтар" відбулася ХІІІ конференція Донецької обласної організації СДПУ(О), на яку зібралося п'ятсот представників 68 регіональних парторганізацій. На конференції було затвержено список кандидатів у народні депутати України від Донецької обласної організації СДПУ(О) і вибрані делегати на ХХ з'їзд СДПУ(О), що відбудеться в Києві 12 грудня.

    Завдяки прагматичній ідеології СДПУ(О), позиції партії в області значно зміцнилися. В результаті цілеспрямованої роботи обкому за останні 2 роки значно покращилася якість партійних рядів. Цьому також сприяла проведена за рішенням Політбюро СДПУ(О) перереєстрація членів партії, метою якої було бездоганне виконання партійних норм, передбачених Статутом СДПУ(О). За станом на 1 грудня 2005р. у 68 партійних організаціях на обліку перебуває понад 18 тисяч членів партії.

    Прес-служба СДПУ(О)
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.