• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Закарпатському Русі розкол: 3 грудня 8 райорганізацій визнали рішення зборів Руху 20 листопада неправомірними

    Опубликовано: 2005-12-06 17:22:00
    3 грудня в Ужгороді на вимогу 8 районних осередків Руху відбулася позачергова конференція Закарпатської обласної організації Народного руху України. Делегати ухвалили визнати рішення обласної конференції 25 вересня (під час якої головою закарпатського Руху було обрано Володимира Піпаша) чинними, а рішення, що їх було прийнято 20 листопада (головою Руху було обрано Павла Чучку) такими, що суперечать статуту організації і є неправомірними. Про це Західній інформаційній корпорації 5 грудня повідомив екс-голова Закарпатського Руху Володимир Піпаш.
     
    За його словами, у конференції взяли участь 62 особи. Піпаш повідомив, що було вирішено ініціювати позачерговий з’їзд Народного руху України. До порядку денного пропонуватимуть включити питання зняття повноважень голови з Бориса Тарасюка, чинного лідера Руху, та перегляд голосування щодо членства в організації Володимира Піпаша. Як повідомив екс-голова Закарпатського Руху, результати голосування щодо виключення його з лав партії було сфальсифіковано. «Під час з’їзду Тарасюк оголосив цифру – 272 голоси за те, щоб припинити моє членство в Русі, і сказав, що рішення прийнято. Однак 272 – це менше половини присутніх, тому я кажу про фальсифікацію», – зазначив Володимир Піпаш в коментарі Західній інформаційній корпорації.
     
    Водночас, обраний 20 листопада голова Закарпатського проводу Руху Павло Чучка заявляє, що Піпаш намагається переманити на свій бік рухівців, однак досі безуспішно.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.