• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • СПУ – не аутсайдер і повернення Мельниченка – це не перший і не останній козир соціалістів

    Опубликовано: 2005-12-07 09:46:00
    СПУ – не аутсайдер і повернення Мельниченка – це не перший і не останній козир соціалістів, – таку відповідь дав заступник голови СПУ, народний депутат Михайло Мельничук, коментуючи у Чернівцях слова спікера Володимира Литвина про те, що деякі з партій-аутсайдерів користуються будь-якими способами, аби підвищити свій рейтинг.
     
    Нардеп вважає „нетактовними” висловлювання Володимира Литвина про те, що повернення майора Мельниченка в Україну соціалісти намагаються використати, як останній козир у передвиборчій гонці. «Повернення Мельниченка – це не перший і не останній козир, яким ми керуємося в нашій політичній діяльності», – запевнив Михайло Мельничук. „Я не знаю логіки поведінки Мельниченка, але не думаю, що він повернувся в Україну для того, щоб зайвий раз привернути до себе увагу”, – заявив народний депутат.
     
    Михайло Мельничук спростував заяву Литвина проте, що СПУ є аутсайдером виборчих перегонів і зауважив, що Литвин робить такі закиди із зрозумілих причин, “адже він теж фігурує у нашумілих плівках і йому все одно доведеться відповідати, давати свідчення і коментарі по справі Гонгадзе, які випливають із записів Мельниченка, можливо, навіть слідчому Генпрокуратури”. Народний депутат вважає, що повернення в Україну майора Мельниченка змусить привернути увагу не тільки до виконавців, але й до замовників убивства журналіста Георгія Гонгадзе. Соціалісти виступають за те, щоб замовники цього вбивства не залишилися осторонь. На думку Михайла Мельничука, екс-президент Леонід Кучма, судячи із плівок Мельниченка, підходить під категорію замовника цього вбивства і тому повинен відповідати. „Всі інші, які були тоді з ним і брали в цьому участь, що також має підтвердження на плівках Мельниченка, також повинні відповідати перед законом”, – заявив народний депутат. Михайло Мельничук зауважив, що Мельниченко зміг повернутися в Україну тільки після особистих гарантій Президента Ющенка і тепер СПУ не несе відповідальності за особисту безпеку майора, яку забезпечує державна служба охорони. Народний депутат наголосив, що СПУ готова фінансово підтримати видання нових розшифровок розмов із кабінету Леоніда Кучми і тепер це залежить тільки від майора. Те, що таке видання гальмується, на думку Михайла Мельничука, може свідчити лише про те, що „можливо, на Мельниченка хтось тисне”.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.