• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Пора" проводить лікувальну терапію

    Опубликовано: 2005-12-07 12:39:00
    Громадянська партія «ПОРА» у рамках акції «Пора їх спитати» домоглася відповіді ще одного високопосадовця. 5 грудня Голові Політради Київської обласної організації Ярославу Годунку зателефонував полковник Михайло Михайлович Іщук, і повідомив про те, що надав інтерв’ю з вибаченнями районній газеті Васильківщини. Саме цим закінчилася акція, організована громадою Василькова та Громадянською партією «ПОРА».

    28 листопада 2005 року біля контрольно-пропускного пункту військової частини А0704 під Васильковом, де знаходиться навчальний авіаційний центр повітряних сил № 38, зібралися активісти партії Пора на чолі з Головою Політради Київської обласної організації Ярославом Годунком та головами Васильківської міської організації Богданом Корчинським, районної організації Олегом Мозолем, щоб нагадати генералам події річної давнини, коли звезені під Київ півтори тисячі озброєних спецназівців, отримали наказ придушити Помаранчеву революцію і взяли в руки бойову зброю.

    Люди чекали під проливним дощем начальника навчального центру, полковника Михайла Михайловича Іщука дві години, і тільки після того, як активісти перекрили в’їзд на КПП, він погодився зустрітися з депутатами та журналістами. Полковник розповів, що протягом 7-ми днів на території навчального центру знаходилися внутрішні війська Кримського гарнізону, які очолював генерал-майор Конопляник. Вони поставили свого представника на контрольно-пропускному пункті та фактично взяли під контроль навчальну базу. Їх було 950 чол., тобто, хто були інші півтисячі гостей Василькова – досі невідомо. Мимоволі пригадуються чутки про російський спецназ, популярні в той час...

    Пан Іщук у 2004 році сказав на 11 виборчій дільниці перед курсантами військового училища: “Ми проголосуємо так, як хоче Президент”. І дозвіл на фактично протизаконне вторгнення на територію авіаційного центру, коментував тим, що він служить тим хто згори і повністю підкорюється їхнім наказам, хай навіть вони суперечать головному державному закону України.

    Учасники зустрічі пред’явили полковнику, якому, за нашою інформацією, після торішніх подій позачергово мають присвоїти звання генерала, ультиматум: або він піде у відставку чи вибачиться протягом десяти днів за численні вчинки, що не відповідають високим моральним стандартам захисника вітчизни, або громада Васильківщини та ГП «ПОРА» вимагатиме розслідування його діяльності, та гідного покарання.

    У світлі теперішніх подій точка зору полковника суттєво змінилася. Про це свідчить його публічне покаяння на сторінках васильківської газети. Ярослав Годунок сказав: «Пора відповідати Іщуку», - і він відповів.
     
    Прес-служба партії "Пора"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.