• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська "Наша Україна": Єдність команди понад усе

    Опубликовано: 2005-12-08 11:54:00
    Партійні списки не повинні стати каменем спотикання у команді "Народного Союзу Наша Україна". Так вважає голова Львівської обласної організації "Народного Союзу Наша Україна" Петро Олійник.
     
    "Мені важко уявити список, яким би були задоволені усі. Однак, ми повинні розуміти, що найважливішим є збереження єдності у всеукраїнській помаранчевій команді. Львівська делегація теж мала свої зауваження до списку. Ми могли спробувати блокувати, протидіяти, але це б показало лише вищість корпоративних інтересів над національними, що зовсім недопустимо", – сказав Петро Олійник.
     
    За його словами, у Львівській області соціологічні дослідження чітко показали, авторитет кого із регіональних представників додає рейтингу партії, а чий забирає у неї голоси.
    "На щастя, людей, чия присутність у списку шкодить партії немає, однак є багато тих, хто підсилює позицію партії в регіоні", – додав Олійник.

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.