• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Горбаль: Мы политики стабилизации, а не конфронтации

    Опубликовано: 2005-12-08 12:24:00
    Почему прогрессивные социалисты Наталия Витренко и Партия регионов вместе не пошли на выборы?

    Отвечая на этот вопрос корреспондента интернет-издания , народный депутат Украины, член фракции Регионы Украины Василий Горбаль сказал:

    «Відповідь достатньо проста: тому що між цими двома опозиційними партіями є суттєві різниці, які роблять такий союз неможливим. Першою різницею є сам стиль ведення політичної боротьби. Партія регіонів ніколи не використовувала агресивних методів боротьби. Ми намагалися робити все задля спокою і примирення в суспільстві. Навіть, якщо це йшло не на користь нашим рейтингам. Себто, ми вдавалися часто до непопулярних, на перший погляд, кроків переслідуючи єдину ціль – щоб було краще для держави і для людей.

    Нас не раз критикували наші колеги по опозиції за те, що ми не вдавалися до масових акцій протесту з перших днів діяльності, чи точніше сказати, бездіяльності нової влади. А ми вірили, що народу не можна нав’язувати певного бачення процесу. Поважаючи наших громадян, ми прагнули, щоб люди зробили свої висновки щодо того, хто нині при владі. Так, ми дали можливість владі показати, що вона може. І ми дали можливість громадянам першими дати оцінку тій владі. Це народ сказав: «Рік майдану – рік обману». І така оцінка звичайних українців співпала з нашою. Лише тоді ми закликали – об’єднуймося з усіма здоровими силами для того, щоб повернути в країну стабільність, економічне зростання, благополуччя, впевненість у завтрашньому дні, щоб повернути до управління державою досвідчених менеджерів, які вміють і знають, як керувати економікою.

    Ми не протиставляли одні суспільні групи іншим. Ми започаткували акцію солідарних. І брали до нашого кола усіх, незалежно від мови, віросповідання, ставлення до тих чи інших кольорів. Ми кажемо – єдність у різноманітності. Ми не влаштовували бійок на вулицях. Ми нікого не ображали. Ми ні в кого не кидали каміння. І об’єднувалися з силами, котрі сповідують таку ж суспільну філософію.

    У партії Вітренко інший стиль, інші форми боротьби, інший погляд на шлях до людських сердець. Саме тому не було можливості, щоб наші шляхи перетнулися. Але це аж ніяк не означає, що ми не можемо йти паралельними дорогами».
     
    Прес-служба Партии регионов
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.