• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Євген Бистрицький вважає, що вибори можуть призвести до розколу країни, але чому – не пояснює

    Опубликовано: 2005-12-08 15:11:00
    «Ці вибори будуть складними. Однією з дуже неприємних їх загроз є подальший федералізм або розкол країни, – вважає виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження» Євген Бистрицький. Про це він заявив сьогодні, 8 грудня, під час «круглого столу» «Виклики парламентських виборів 2006 року та роль неурядових організацій у виборчих кампаніях» у Львові. Є.Бистрицький, щоправда, не пояснив своєї думки, однак згодом зазначив, що владі зараз не до керування країною.
     
    «Принаймні я відчув, що помисли багатьох чиновників різних рівнів спрямовані на вибори, а те, що справді потрібно робити, вони відкладають на потім, коли буде ясно їхні персональні долі, – зазначив він. – Громадські організації теж розгубилися. До кризи з Тимошенко вони відчували, що влада ось-ось почне працювати на нас. Довіра зберігалася і громадські організації відкладали жорсткі кроки. У свою чергу в Україні ще немає розуміння громадянського суспільства, можливості об’єднання в групи інтересів, щоб вирішувати конкретні питання».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.