• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сергій Ратушняк: Мороз Мельниченком захлинеться

    Опубликовано: 2005-12-08 15:41:00
    «Мороз Мельниченком захлинеться, – заявив 7 грудня під час прес-конференції народний депутат, керівник Закарпатської облорганізації Народної партії України Сергій Ратушняк. Учасниками зустрічі зі ЗМІ стали інші депутати Верховної Ради, представники фракції Литвина.
     
    Сергій Ратушняк переконаний, що Микола Мельниченко має сидіти. Його підтримав і народний депутат Леонід Каденюк: «Як можна ставитися до людини, яка порушила присягу? Він має бути відданий суду».
     
    Депутат Зарубінський вважає, що Мельниченко – «це шнурок, людина, яку використали». Депутат також переконаний, що до організації прослуховування він не має жодного стосунку. А в Україну приїхав, бо його викликали. «Спеціальна слідча комісія ВР з’ясує це питання. Голова комісії щодо плівок Мельниченка – Драчевський, за спиною якого 80 розкритих убивств», – сказав Зарубінський. На його думку, обидва месіджі Мельниченка про те, що він сам записував і що вказівок згори не було – «посміховисько, яке доводить його третьорозрядність». «Те, що це було стаціонарне прослуховування, а не під диваном, говорять усі. Бо слухали навіть тоді, коли Мельниченко мав вихідний. Іноземні спецслужби попрацювали добре», – сказав депутат.
     
    Зарубінський вважає, що справжніми організаторами скандалу можуть бути Америка або Росія: «Перший варіант – Америка, якби вдалося скинути Кучму, то автоматично керування державою перейшло б до прем’єра, а ним тоді був Ющенко. Другий варіант – Росія. Вона хотіла не скинути, а приструнити Кучму, підвісити його на гачок. Подумайте, чому Мельниченко їде до України через Москву».
     
    Зарубінський також повідомив, що добре знав Георгія Гонгадзе. «Гія не був на той момент найгострішим журналістом, були інші – та ж Коробова. Він навіть писав промови для Вітренко у моєму кабінеті. Видно, що Литвин ні передом, ні боком до цієї справи не причетний. Литвин хоче повного розслідування».
     
    А Ратушняк заявив: «Якби Мельниченка зробили депутатом, він би міг стільки слів сказати з трибуни, скільки кроків знадобилося би мені, аби добігти до нього з восьмого ряду. Я не дав би йому виступити. Зрадника моєї держави на трибуні парламенту я не потерплю. Мороз Мельниченком – захлинеться!»
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.