• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Народний блок Литвина сподівається набрати на Львівщині 10%

    Опубликовано: 2005-12-08 16:24:00
    Народний блок Литвина сподівається набрати на Львівщині 10%. Про це заявив сьогодні, 8 грудня, голова ЛРВ Народної партії України Володимир Снітинський під час прес-конференції у Львові.

    За його словами, ЛРВ НПУ рекомендує з’їзду партії, який відбудеться 14 грудня у Києві, включити до парламентського списку НПУ шість кандидатів від Львівщини: Володимира Снітинського, Петра Комара, Ярослава Янишина, Анатолія Дейнеку, Володимира Стефанишина, Ігоря Єремеєва.

    Присутній на прес-конференції народний депутат України, член фракції НПУ Олег Зарубінський наголосив, що львів’яни обов’язково будуть представлені у Верховній Раді України наступного скликання від НПУ.

    Присутня на прес-конференції народний депутат України, член фракції НПУ Катерина Ващук підкреслила, що партійні списки формувалися відкрито, прозоро, у них будуть максимально представлені професіонали та регіони.

    В.Снітинський заявив, що НПУ не має своєї кандидатури на посаду міського голови Львова.

    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.