• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зарубінський: НПУ проігнорувала пропозицію РПУ про блокування

    Опубликовано: 2005-12-08 16:30:00
    Народна партія проігнорувала пропозицію Республіканської партії України про блокування. Про це заявив член фракції Народної партії Олег Зарубінський на прес-конференції у Львові сьогодні.

    „Переговори велися за ініціативою Республіканської партії. Я підкреслюю – за її ініціативою, за її наполяганням”, ― сказав він.

    „На сьогоднішній день наш блок сформований. Що стосується Республіканської партії, відверто кажучи у нас в шухлядах є десятки пропозицій від різних партій, які б хотіли інтегруватися або, точніше інкорпоруватися до нашого блоку”, ― зазначив Зарубінський.

    При цьому він зауважив, що переговори продовжуються. „З’їзд наш буде 14 грудня. Три партії вже є реально. Щодо інших ведуть консультації, але рішення буде прийняте оптимальне”, ― додав Зарубінський.

    На сьогодні у Народний блок Литвина входять 3 партії: Народна партія, Українська селянська демократична партія, партія Всеукраїнського об’єднання лівих „Справедливість”.
     
    Вголос
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.