• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зарубінський: Сьогодні рейтинг Народного блоку Литвина – 8,9%

    Опубликовано: 2005-12-08 16:42:00
    «Сьогодні рейтинг Народного блоку Литвина – 8,9%», – заявив сьогодні, 8 грудня, народний депутат України, член фракції НПУ ВРУ Олег Зарубінський під час прес-конференції у Львові.

    За його словами у змінах рейтингу НПУ спостерігається позитивна динаміка. «У липні наш рейтинг був 2,1%, у серпні – 3,5%, у вересні – 4,1%, в кінці вересня – 5,2%. Уявіть собі, зважаючи на цю динаміку, який у нас буде рейтинг через чотири місяці», – наголосив О.Зарубінський.

    Він заявив, що поки що Народний блок Литвина залишається у такому складі: НПУ, ВОЛ «Справедливість», Українсько-селянcько-демократична партія.

    Відповідаючи на запитання стосовно участі у блоці Литвина Республіканської партії України Юрія Бойка, О.Зарубінський відповів: «Переговори з Бойком велися і ведуться з його ініціативи та наполягання. Зараз блок уже сформовано. Чим закінчаться переговори з РПУ Бойка – буде відомо на з’їзді, який відбудеться 14 грудня».

    О.Зарубінський наголосив, що одіозних фігур, зокрема, Леоніда Кучми, у блоці Литвина не буде.

    Він заявив, що наочна агітація Народного блоку Литвина, зокрема, біл-борди, буде поступово зменшуватися. «Ми залишимо біл-борди лише в найкращих місцях», – підкреслив О.Зарубінський.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.