• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Червоненко: Вибори в області будуть рівними для всіх

    Опубликовано: 2005-12-09 12:18:00
    Указом Президента України член Ради партії "Наша Україна" Євген Червоненко призначений головою Запорізької обласної державної адміністрації.
    Коментуючи це призначення сайту "RAZOM", Євген Червоненко, зокрема, зазначив, "Президент заявив про те, що адмінресурс не повинен втручатися у вибори, а від себе додам - як менеджер, я вважаю, що це дуже шкідливо. Найкращі агітація за Президента, за уряд - це пошук в області консенсусу. Моя єдина задача, як представника влади, забезпечити прозорі вибори, без фальсифікації. Я вважаю, що найкраща допомога "Нашій Україні" буде в тому, аби своєю поведінкою, поведінкою своєї команди й своїми справами, які я встигну зробити до виборів, ми покажемо, що нова влада виступає за консолідацію усіх українців і за покращення їхнього життя.
     
    "Запоріжжя, - зазначив новопризначений губернатор, - другий в країні регіон за обсягом відрахуваннь у державний бюджет. Я дуже хочу, щоб ця тенденція розвивалася й далі і, по-друге, щоб люди, котрі живуть в Запоріжжі, з масою проблем - транспортних, екологічних - відчули, що їхнє життя стає краще. І це буде найкращою агітацією на "Нашу Україну".
     
    Коментуючи той факт, що директор одного з найкрупніших підприємств області - "Мотор-Січі" В'ячеслав Богуслаєв входить до першої п'ятірки "Партії Регіонів", Червоненко заявив: "Це його право, влаштовувати війну я не збираюсь. Директор - це таке... Є люди, й кожен буде визначатися сам. Але починати осаду "Мотор-Січі" я не збираюсь. Це буде найбільша помилка."
     
    Стосовно свого перебування в партійний списках "Нашої України", Червоненко зазначив: " Я буду там, де скаже президент. Я хочу, аби це правило (щодо несумісності держаної посади з перебування в виборчих списках - ред.) було одним для всіх.... Хочу чесних стандартів для всіх. І не лише в "Нашій Україні", але й в суспільстві. Я за це боровся".
     
    Прес-служба партії НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.