• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гошовський: «Соціалістична Україна» і «Союз» - об'єднання рівних

    Опубликовано: 2005-12-09 16:25:00
    9 грудня відбулася сумісна прес-конференція лідера партії «Соціалістична Україна» Володимира Гошовського і лідера партії «Союз» Льва Миримського. Приводом для зустрічі з журналістами послужило підписання лідерами двох партій протоколу про наміри щодо створення виборчого блоку політичних партій на виборах народних депутатів України в березні 2006 року.

    За словами лідера партії «Соціалістична Україна» Володимира Гошовського, «сьогодні ми підписуємо протокол про намір».

    «Це дуже важлива подія в політичному житті України, - відзначив Гошовський. - Рішення про можливість об'єднання наших політичних сил для ведення сумісної виборчої кампанії ухвалене на політраді обох партій. Так само було ухвалене рішення винесення пропозиції щодо об'єднання на з'їзди наших партій. Щоб кожний з членів наших партій, з делегатів наших з'їздів, міг обдумати пропозицію і ухвалити зважене рішення. Тому що в наших партіях пріоритетним є принцип – кожний рядовий член партії впливає на ухвалення рішення з'їзду. Потім рішення про об'єднання обговорюватиметься на міжпартійному з'їзді».

    «Партія «Союз» виступає за створення блоку опозиційних політичних сил ліво-центристського толку, що розділяють наші програмні позиції, - відзначив у свою чергу Лев Миримський - Ми відкриті для всіх, хто так само, як і наша партія, вважає пріоритетними задачами відновлення в повному об'ємі прав місцевого самоврядування, а також справедливий розподіл національного багатства. «Союз» і наші колеги по блоку гарантуємо рівне партнерство всім, хто готовий увійти до нашого блоку. Крім того, на обговорення учасників з'їздів наших партій ми винесемо робочий варіант програми сумісних дій. Всі питання блокування будуть остаточно затверджені на міжпартійному з'їзді, який пройде наприкінці грудня».

    На завершенні прес-конференції лідери «Союзу» і «Соціалістичної України» відзначили, що готові йти на вибори в блоці, створеному на паритетних, партнерських принципах. На їхню думку, тільки такий політичний блок здатний успішно брати участь у складному політичному процесі – виборах.

    У Гошовського і Миримського також не викликає сумнівів, що ці вибори будуть особливими: в Україні дозріли передумови для зміни політичної еліти, для появи на політичній арені нових сил. Сил, які дійсно зацікавлені в поліпшенні життя громадян нашої країни, у посиленні захисту їх конституційних прав.
     
    ForUm
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.