• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Замах не Литвіна не планувався

    Опубликовано: 2005-12-12 14:23:00
    Плівки Мельниченка таки не дають комусь спокійно спати. Якщо скандал не вийшов, вишукуються нові методи впливу на людську свідомість. А все заради одного – забрати з політичного олімпу одного з найбільш сильних гравців – голову Верховної Ради України, лідера Народної Партії Володимира Литвина. Страх не добрати голосів перед наступним входженням до парламенту змушує замовляти провокаційні матеріали з масовим тиражуванням кількох фраз майора проти спікера.
     
    Однак сьогодні так звані «касетники» дещо перебрали. Оскільки більшість Інтернет-видань розповсюдило повідомлення про можливий замах на лідера Народної Партії Володимира Литвина, який ніби то готується особами, пов’язаними з організаторами «касетного скандалу». Про це повідомило джерело, близьке до спецслужб. За його даними, цей замах може бути інсценований як самовбивство. Основна причина в недосягненні противниками Володимира Литвина поставленої мети його політичного знищення. Їх сміхотворні заяви набули погрозливого характеру. Тому резонно звучить коментар народного депутат України, першого заступника лідера Народної Партії Олега Зарубінського стосовно того, чому Народна Партія не подаватиме в суд на майора Мельниченко, зроблений 9 грудня у Луцьку: «Тому, що нашого лідера ні боком, ні задом, вибачте за таке недипломатичне висловлення, немає біля цієї ситуації».
     
    Олег Зарубінський також додав: «Коли негідник, пробачте, або людина, яка має трирозрядне або чотирьохрозрядне відношення до реальної організації касетного скандалу як міжнаціонального, міжнародного явища, - подавати в суд на нього – це діяти згідно байки Івана Крилова. Ви розумієте. Ми не є тією стороною, яка повинна захищатися чи висувати якісь аргументи. А хто є? Ті, хто привіз Мельниченка сьогодні в Україну. І тому нам немає за що виправдовуватися».
     
    Прес-служба НПУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.