• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зубанов: Візит Кондолизи Райс в Україну - контроль патрона за діями своїх васалів

    Опубликовано: 2005-12-13 11:45:00
    Візит держсекретаря США Кондолизи Райс в Україну є не випадковим. США стурбовані втратою авторитету своєї країни у світі й у Європі, зокрема, упевнений член фракції Партії регіонів у ВРУ «Регіони України» Володимир Зубанов.

    «Зростає невдоволення європейських держав політикою США як у військовій, так і в економічній сфері. Країни, що виконували роль представників інтересів США в Європі, вже не справляються з покладеною на них місією, - відзначає В.Зубанов. - Цілком природно, що американці шукають не лише відданих, але й залежних від них союзників. Такого помічника вони бачать у помаранчевому керівництві України, яке має повернути борг за допомогу американців у ході президентських виборів».

    Доказом цієї гіпотези депутат вважає «випадкову» зустріч К.Райс із Юлією Тимошенко, що «повинна була нагадати про невиконані зобов'язання не лише главі держави, але й другому лідеру помаранчевої революції Ю.Тимошенко». «Не може не турбувати та метушня, яку влаштувала влада напередодні візиту держсекретаря США, зокрема, заяви щодо прискореного вступу України в НАТО, перегляду договору по базуванню ЧФ РФ у Криму й інші відверто антиросійські висловлювання представників влади», - говорить депутат, передає прес-служба фракції Партії регіонів у ВРУ «Регіони України».

    «Усі ми стали свідками візиту патрона до своїх васалів з метою провести ревізію виконання обіцянок і постановки нових задач», - сказав В.Зубанов і додав: «Дуже шкода, що в силу залежності помаранчевої команди від сил, що підтримали її на виборах, влада тепер ставить проамериканські інтереси вище українських».
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.