• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рівненщина: "Наша Україна" активно діє і розбудовується

    Опубликовано: 2005-12-14 10:23:00

    У місті Березне Рівненської області відбулися установчі збори Березнівської міської організації Політичної партії "Народний Союз Наша Україна". Учасники зборів одноголосно підтримали рішення про створення нової організації партії та обрання керівних органів. Новостворену міську організацію "Нашої України" привітав голова районної організації Народного Руху України М. Семенович, який побажав успіхів у розбудові організації та плідної співпраці на майбутніх парламентських виборах 2006 року у рамках Виборчого Блоку "Наша Україна".

    А у місті Сарни за підтримки Сарненської районної організації Політичної партії "Народний Союз Наша Україна" пройшли змагання "Козацькі забави", де юні учасники змогли продемонструвати свою фізичну вправність та силу. За підтримки районної "молодіжки" такі ж забави для старшокласників місцевої школи пройшли і в селі Стрільськ. Переможці та призери змагань були відзначені пам’ятними медалями, дипломами й солодкими призами.

    Наша Україна

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.