• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постанова ЦВК" Про реєстрацію представника Блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" Прогресивної соціалістичної партії України та Партії "Русько-Український Союз"(Русь)"

    Опубликовано: 2005-12-21 11:54:00
    Розглянувши заяву Блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" Прогресивної соціалістичної партії України та Партії "Русько-Український Союз" (Русь) від 16 грудня 2005 року про реєстрацію його представника в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу та додані до неї документи, відповідно до частин першої - четвертої статті 72 Закону України "Про вибори народних депутатів України" та керуючись статтями 11, 12, пунктом 8 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:
     
    1. Зареєструвати представника Блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" Прогресивної соціалістичної партії України та Партії "Русько-Український Союз" (Русь) у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу Цимбалюка Володимира Дмитровича.
     
    2. Видати представнику Блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" Прогресивної соціалістичної партії України та Партії "Русько-Український Союз" (Русь) у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу Цимбалюку В.Д. посвідчення встановленого зразка.
     
    Голова Центральної виборчої комісії Я. Давидочич
     
    Прес-служба ЦВК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.