• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рівненський «Національний Альянс» має нового голову

    Опубликовано: 2005-12-21 12:26:00
    Відбулися вибори голови Рівненської обласної організації «Національного Альянсу». Ним став Олександр Машлай. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    Кандидатами на цю посаду були всі члени обласного проводу, окрім Володимира Антонюка, який відмовився вдруге бути обраним на посаду голови організації. Після обговорення кандидатур відбулося відкрите голосування, на якому більшістю голосів керівником РОО «Національний Альянс» було обрано Олександра Машлая.
     
    Як повідомив новобраний голова, «робота організації буде проходити в кількох напрямках. По-перше, буде продовжено розбудову районних осередків. По-друге, будуть втілені в життя ряд заходів всеукраїнського масштабу, які були заплановані ще раніше. Зокрема, проведення презентацій відомих українських сучасних письменників і поетів в місті Рівному, продовження акції «Пам’ять поколінь», що передбачає впорядкування могил воїнів УПА на території Рівненської області. По-третє, проведення низки заходів, спрямованих на плекання в молодого покоління почуття патріотизму, лідерства та професіоналізму. Загалом, всі напрацювання організації будуть збереженні та якісно примноженні».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.